Domaće arhitekte, enterijeristi i dizajneri sada imaju priliku da se razmahnu u svojim najsmelijim idejama za koje im je nedostajala digitalna tehnologija koja objedinjuje kolornu štampu i blindruk. Štamparija „Jovšić Printing Centar“ iz Beograda prva u Srbiji nudi uslugu digitalne reljefne štampe velikog formata, sa kompletnim spektrom proizvoda za uređenje prostora – od reljefnih tapeta do reljefnih vizuelnih komunikacija, sa sledećim karakteristikama:

  • Istovremeno štampanje i reljefovanje – simultana CMYK štampa i reljefna struktura u jednom prolazu
  • Personalizacija i dizajna i reljefa – mogućnost unikatnih idejnih rešenja po želji klijenta, za razliku od izbora gotovih dezena i reljefa iz kataloga
  • Opipljivost odštampanih materijala – i pogled i dodir, uživanje za oba čula

Štampanje i reljefovanje se odvija u jednom prolazu kroz digitalnu mašinu, čime je zauvek nestao problem izvođenja namenskih reljefnih struktura na velikim štampanim formatima.

Gama „TactiPrint“ proizvoda

Osobina svih proizvoda nastalih u digitalnoj reljefnoj štampi je da, osim čula vida, angažuju i čulo dodira. Upravo taj „dodir“, koji je iz istog latinskog korena „tactilis“ ušao u više evropskih jezika, bio je inspiracija za naziv nove usluge „TactiPrint“, što bi u slobodnom prevodu bila: opipljiva štampa.

Objedinjena ponuda proizvoda digitalne reljefne štampe velikog formata „TactiPrint“ olakšala je posao arhitektama, enterijeristima i dizajnerima, jer na jednom mestu pruža:

  • Ekološke luksuzne reljefne tapete – „TactiLux
  • Vizuelne komunikacije sa strukturom – „TactiSign
  • Unikatna reljefna ambalaža – „TactiPack
  • Umetnički printovi sa strukturom – „TactiArt

Posetite i: ONLINE PRODAJA reljefnih tapeta iz kataloške ponude

Jovšić Printing Centar - ukratko

„TactiPrint“ je poseban sektor koji posluje u okviru JPC grupe.

Štamparija „Jovšić Printing Centar“ posluje na srpskom tržištu od 1996. godine, a na tržištu SAD od 2016. JPC poseduje savremenu opremu za ofset štampu, digitalnu štampu, tampon štampu, sito štampu i brojne druge štamparske usluge.

Klijenti JPC-a su vodeće domaće kompanije iz svih oblasti delatnosti, državne institucije, značajni autori i umetnici.

VRH