Prednosti proizvoda digitalne reljefne štampe velikog formata su:

01

Jednostavnost realizacije 3D efekata u dizajnu enterijera

Umetnička mašta sada može da se potpuno razmahne, bez tehničkog razmišljanja kako da atraktivne grafičke ili fotografske elemente prati i upečatljiva 3D struktura. Dizajneri i autori enterijera treba samo da dostave svoja idejna rešenja u skladu sa uputstvom, a digitalna reljefna štampa velikog formata „TactiPrint“ to rešava, objedinjujući obe štamparske tehnike. Moguće je i štampanje bez boje, to jest štampanje samo reljefa bez kolornog otiska.
02

Ekološka svojstva reljefnog materijala

Reljefne tapete, vizuelne komunikacije, reljefna ambalaža i umetnički printovi iz „TactiPrint“ ponude su Eco-friendly, jer su napravljeni od prirodnih materijala. Ne sadrže PVC i ftalate, nemaju štetna isparenja i zid ispod njih „diše“. Reljefne tapete „TactiLux“ su zahvalne za postavljanje u prostorijama gde borave deca i u spavaćim sobama, jer u njima nema tečnih komponenti kao što su plastifikatori ili rastvarači, bez mirisa su, a boje koje se za njih koriste su na vodenoj bazi. Više na: ecodecowallpaper.com
03

Lako uklapanje odštampanih elemenata

Ekološke luksuzne reljefne tapete „TactiLux“ i vizuelne komunikacije sa strukturom „TactiSign“ imaju maksimalnu širinu odštampanog dela do 1,55 m, a dužina rolne je 48 m. Tim velikim formatom digitalne reljefne štampe je omogućen optimalan prikaz željenog dizajna u celosti, bez linija preklapanja i sa malo šavova.
04

Dobre tehničke karakteristike materijala

Papir za „TactiPrint“ reljefne štampane proizvode je 300 gr/m2, uz mogućnost izbora matiranog, sjajnog (pearl) ili zlatnog papira. Debljina papira je 1,3 mm, a dubina reljefne strukture je do 1 mm. U eksploataciji materijal takođe ima dobre karakteristike: dobra postojanost boja, ekstra perivost i nezapaljivost (C1). Takođe, reljefne tapete „TactiLux“ se veoma lako postavljaju i uklanjaju sa zidova jer imaju netkanu podlogu. Koristi se uobičajeni lepak za tapete, koji se nanosi na zid, a ne na tapetu.
05

Ponovljeno i korektivno doštampavanje

Priprema za štampu za reljefne tapete, vizuelne komunikacije, reljefnu ambalažu i umetničke printove iz „TactiPrint“ se čuva u Preduzeću „X-TEMA“. Zahtevi za doštampavanje realizuju se brzo i lako, a brzina štampanja 20 m2 /sat. Moguće je ponovljeno štampanje pojedinačnih delova dizajna, radi korekcija na već postavljenim rešenjima enterijera.
VRH